Gå till innehåll

VI SOM JOBBAR HÄR

ANDERS NILSSON-Leg.Sjukgymnast /Fysioterapeut

Boka tid på
Time Center

Anders Nilsson - Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut

Jag jobbar som sjukgymnast sedan 1988. Under många år arbetade jag på

Forum Kliniken/Malmö Rehab Center AB som jag startade tillsammans med min kollega 1995.

I maj 2018 öppnade jag och min kollega Susanne Nordell SUND REHAB, en ny rehabklinik.
Jag har specialiserat mig på skador i nack-rygg-axlar-leder och jag har under hela min karriär arbetat mycket med idrottsskador, vilket alltid är spännande. Det har varit skador från många olika sporter och under flera år var jag sjukgymnast för motorcrossteam på internationell nivå.

Andra tekniker som jag bl.a. använder mig av är tex Medicinsk Tränings Terapi(MTT), Ortopedisk medicin, Akupunktur, Low force manipulation, Idrotts medicin och McKenziemetoden.

Behandlingen bygger alltid på en noggrann undersökning och det är viktigt att se hela människan och utifrån resultatet utformas behandlingen. Stor vikt lägger jag på att patienterna måste förstå vad som orsakar besvären och vad patienten kan göra själv för att må bättre och vara delaktig i sitt tillfrisknande.

 

Boka tid på
Time Center

Susanne Nordell - Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeu

Jag arbetar som fysioterapeut sedan 2001. Ortopedisk manuell terapi är min inriktning med extra fokus på nacke, huvudvärk , Whiplashproblematik och skuldror. Jag är också mindfulnessinstruktör och ger regelbundet kurser i detta. Jag tror på människans resurser och långsiktiga resultat av mina behandlingar. Jag jobbar med manipulationer och andra manuella tekniker samt träningsterapi och ger alltid mina patienter egna redskap att rehabilitera, hantera och förebygga skada och smärta. Jag har även en utbildning till grundtränare hos STAC och gott samarbete med personliga tränare. På detta sätt kan jag lätt slussa mina patienter tillbaka till ordinarie träning efter skada.

Hos mig kostar ett besök 200 kr upp till 1150 SEK inom 12 månader, varefter frikort gäller.

Betala gärna patientavgiften med kort.

 

CARL BOSTRÖM-Cert. Röstmassageterapeut & Dipl. Massageterapeut

Boka tid påTime Center

Carl Boström - Cert. Röstmassageterapeut & Dipl. Massageterapeut

Det finns mer att hämta ur din akustiska och muskulära kraft, låt mig hjälpa dig att få fatt i den!

Sedan 2016 arbetar jag som diplomerad massageterapeut och sedan 2018 även som certifierad REvoice terapeut. Med hjälp av mitt hantverk och min kunskap hjälper jag dig att lossa på spänningar och förbättra din allmänna hälsa.
Min ambition är att skapa en trygg sfär där du som kund kan slappna av och släppa omvärlden för en liten stund för att istället lägga din kropp och dess muskler i mina händer. Jag vill möta upp dig där du befinner dig och hjälpa dig att bli av med värk och muskelknutor, öka ditt välbefinnande och gärna även inspirera dig till att kombinera massagebehandlingarna med träning.
Välkommen att boka och låt helandet av kropp och själ börja redan idag!

 

Boka tid på Easy Practice

eller via boka@physiolux.se

Katja Junge - Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut

Min grundubildning har jag fått i Hannover Tyskland 2008 och 2010. Jag har i många år varit verksam på olika fysio kliniker/rehapraktiker i Tyskland och Sverige där jag främst arbetat med patienter med ryggont, käkled- och nackproblem plus möjlig dysbalans i rörelseapparaten – bland annat med fokus på träning för stabilitet i ryggen, foten, knäet eller hand etc.
Jag har genom åren vidareutbildat mig inom olika områden samt fått certificat i Manual terapi och Cranioconcept (TMD), Spec. Komplementär medicin / relation inre organ, kinesiologi, TCM Kinesiotaping och blivit Nordic Walking-instruktör. Min speciella  inriktning är holistisk funktionsanalys och behandling av olika sorters smärta och stress.

Sedan augusti 2019 arbetar jag på Sund-Rehab.

Jag kommer vara på Sund Rehab på måndagar, onsdagar och fredagar. Jag är även flexibel vid behov av annan tid – detta gäller framför allt kvälls- eller helgtider.